BLOG

Laat horen wie je bent...


In deze blog

In deze blog schrijf ik over de inzichten die in mijn leven ontstaan. Deze inzichten ontstaan door voor waarheid, eerlijkheid en eigen verantwoordelijkheid te kiezen.

Het gevolg is dat ik steeds meer ga voelen wanneer er iets gebeurt dat niet liefdevol is voor mezelf. Dan wordt het tijd voor het maken van een nieuwe keuze.

 

Verandering

De verandering die zich daardoor ontvouwd is niet gericht op goed of fout, maar op meer houden van mezelf. 

Er ontstaat stap voor stap meer zelfacceptatie, meer zelfliefde en een nieuwe manier van leven waarin, indien nodig, grenzen gesteld worden aan oud gedrag.

INSPIRATIE

Laat je inspireren door mijn ervaringen en wees je wel bewust van de knopjes waarop gedrukt wordt als je mijn teksten leest.

Met liefde Sinka

Meer van SINKA's BLOG

Kijk ook eens naar SINKA'S BLOG op mijn andere site

DIE ENE SESSIE, EEN GROTE VERANDERING

Deze week kwam ik iemand tegen die, nu bijna een jaar geleden, één sessie bij mij gedaan heeft. Zij reageerde enthousiast bij ons weerzien en vertelde mij dat die ene sessie haar zo goed geholpen had. Ik was enigszins verbaasd, had niets meer van haar gehoord en dan ligt er algauw de neiging te denken dat het haar niet goed bevallen zal zijn. De waarheid was anders, ze had zich daarna nooit meer zo verdrietig gevoeld en werd er nu aan herinnert als ze zich niet zo goed voelde, dat ze haar ademhaling kon gebruiken.

Door haar enthousiasme realiseerde ik me dat het zo simpel is om anderen te helpen, maar dat het alleen werkt als een ander er voor openstaat en zelf het heft in eigen handen neemt als ze weer naar huis gaan. Deze keer was het genoeg om haar te helpen zichzelf weer in haar lichaam terug te ademen en haar ervan bewust te maken dat ze "haar maatje" altijd bij zich heeft, namelijk zichzelf.

Ja, het was een bijzondere sessie, iemand laten ervaren dat ze in hun lichaam een thuis vinden, terwijl ze dat buiten zichzelf aan het zoeken zijn. Verbinding maken via de ademhaling en samensmelten van lichaam en geest (ziel) heeft haar weer "thuis" gebracht. Deze samensmelting heeft haar geaard in de realiteit en haar laten weten dat ze zelf verantwoordelijk is voor haar welzijn. Zo mooi om te horen dat een mens goed voor zichzelf zorgt door deze verbinding toe te staan. Zo bijzonder dat die ene sessie voor haar zo'n verandering heeft bewerkstelligd.

Ik ben dankbaar dat deze bijzondere ervaring naar mij teruggekomen is en mij heeft laten weten dat het zo simpel kan zijn.


NIEUW! - Energie-management

Wij zijn bewustzijn en gebruiken energie om ons leven vorm te geven. Hoewel we vaak niet bewust zijn hoe we energie gebruiken, is dat wel bepalend hoe ons leven eruitziet. De manier waarop we met energie omgaan wordt voor het grootste deel bepaald tijdens de opvoeding en de ervaringen van dit of een eerder leven. Die ervaringen kunnen bijvoorbeeld fijn, vreugdevol, inspirerend, maar ook verdrietig, deprimerend, angstig en traumatisch ziin.