Coachingspraktijk

van mens tot mens - van ziel tot ziel


EEN AANGEVER

Ik ben een aangever, iemand die op onzichtbare knopjes drukt en zichtbaar maakt, niet omdat ik dat wil, maar omdat ik ben die ik ben.

Niet iedereen vindt het fijn als er op knopjes gedrukt wordt, maar als je vastgelopen bent in je leven, op het werk, privé of met je gezondheid kan het heel handig zijn dat iemand precies op de goede knopjes drukt. Heb je het gevoel dat dat wat je doet niet langer passend is, kies dan voor meer zelfliefde en onderzoek de mogelijkheden die er voor je zijn. Eigen verantwoordelijkheid levert altijd meer op dan afwachten totdat iets vanzelf verandert. Neem het heft in eigen handen en kies voor meer zelfliefde en ontdek de kracht, de creativiteit en spontaniteit van jouw eigen authenticiteit.

BESPREEK SITUATIES EN/OF STEL VRAGEN

Stel je vraag, vertel over je situatie en open je bewust om te kunnen ontvangen. Een ieder maakt zijn eigen pad door de keuzes die gemaakt worden. We delen ervaringen vanuit de kern en blijven gegrond met behulp van de ademhaling, van mens tot mens en van ziel tot ziel.

ONDERZOEK HET SCHILDERIJ VAN JE LEVEN

Deze 1 op 1 sessie begint met een kort gesprek over het onderwerp waar je meer helderheid over wilt ontvangen. Daarna gebruiken we de ademhaling om een reis te maken in het schilderij van je leven. We gaan voorbij het denken om je eigen wijsheid te ontvangen, want jij weet waar jouw reis heen gaat.

CRE√čER JE LEVEN

Breng je onderwerp dat je wilt creëren mee. We gaan in contact en openen, laten in het moment ontstaan waar het heengaat. We ademen, vertrouwen op de ziel en de samenwerking en staan toe te ontvangen.

Laat je verrassen!


Weet wie jij bent

Neem contact op als je interesse hebt voor een persoonlijke sessie